سَر زدن (دیدن) برنامه نویسی طراحی وب

سَر زدن (دیدن): برنامه نویسی طراحی وب مشاهده دانلود برنامه آموزشی پروژه طراحی آموزش

گت بلاگز اخبار پزشکی خوردن ماهی می‌تواند خطر بیماری ام.اس را دفع کند

نتایج یک تحقیق بین‌المللی نشان می‌دهد که خوردن ماهی، حداقل یک‌بار در هفته یا یک تا سه بار در ماه به‌علاوه‌ی استفاده از مکمل‌های روزانه روغن ماهی می‌تواند با کم

خوردن ماهی می‌تواند خطر بیماری ام.اس را دفع کند

خوردن ماهی می تواند خطر بیماری ام.اس را دفع کند

عبارات مهم : بیماری

نتایج یک تحقیق بین المللی نشان می دهد که خوردن ماهی، حداقل یک بار در هفته یا یک تا سه بار در ماه به علاوه ی استفاده از مکمل های روزانه روغن ماهی می تواند با کم کردن خطر بیماری مالتیپل اسکلروزیس(ام .اس) مرتبط باشد. این یافته ها نشان می دهند که اسید چرب امگا-3 در ماهی می تواند نقش مؤثری در این رابطه داشته باشد.

به گزارش ایسنا و به نقل از هفتادمین نشست هر سال آکادمی نورولوژی آمریکا که در لس آنجلس برگزار شده، “مالتیپل اسکلروزیس” بیماری سیستم عصبی مرکزی است که ارتباط بین مغز و دیگر بخش های بدن را تحت تأثیر قرار می دهد. در ام .اس، سیستم ایمنی بدن به میلین ها حمله می کند.

خوردن ماهی می‌تواند خطر بیماری ام.اس را دفع کند

میلین ، ماده ی سفید ساخته شده است از چربی ای است که اعصاب را جدا کرده و از آن ها محافظت می کند. این امر می تواند خبر های بین مغز و دیگر قسمت های بدن را مختل کند.

علائم ام .اس مشمول بر خستگی، بی حسی، مورمور شدن یا مسئله در راه رفتن هست. نخستین اپیزود علائم ام .اس، که حداقل 24 ساعت ادامه می یابند، به عنوان سندروم ایزوله ی بالینی آشنا می شوند. متأسفانه در حال حاضر هیچ درمان قطعی جهت ام .اس وجود ندارد.

نتایج یک تحقیق بین‌المللی نشان می‌دهد که خوردن ماهی، حداقل یک‌بار در هفته یا یک تا سه بار در ماه به‌علاوه‌ی استفاده از مکمل‌های روزانه روغن ماهی می‌تواند با کم

“آنیته لانگرگولد”، دکتر و عضو آکادمی نورولوژی آمریکا در این خصوص می گوید: “نشان داده شده است است که خوردن ماهی ای که حاوی اسیدهای چرب امگا 3 باشد فایده های متنوعی جهت سلامت دارد. بنابراین ما می خواستیم ببینیم آیا این اصلاح راحت در سبک زندگی، یعنی خوردن منظم ماهی و استفاده از مکمل های روغن ماهی، می تواند خطر ام .اس را کم کردن دهد یا خیر.”

برای این مطالعه، پژوهشگران رژیم 1.153 نفر را با میانگین سنی 36 سال و پیش زمینه های متنوع، مورد بررسی قرار دادند. جهت حدود نیمی از آن ها ام. اس یا سندروم ایزوله ی بالینی تشخیص داده شده است بود.

از شرکت کنندگان راجع به ی میزان ماهی ای که به طورمعمول می خورند سؤال شد. دریافت میزان زیاد ماهی به صورت خوردن یک وعده ماهی در هفته یا خوردن یک تا سه وعده در ماه به علاوه استفاده روزانه از مکمل های روغن ماهی تعریف شد. دریافت میزان کم ماهی نیز به صورت خوردن کمتر از یک وعده ماهی در ماه و عدم دریافت مکمل روغن ماهی تعریف شد. البته خوردن میگو، سالمون و ماهی تن نیز در این تحقیق به عنوان خوردن ماهی درنظر گرفته شد.

خوردن ماهی می‌تواند خطر بیماری ام.اس را دفع کند

نتایج پژوهش نشان داد که در مقایسه با آن هایی که کمتر از یک بار در ماه ماهی می خوردند و از مکمل های روغن ماهی استفاده نمی کردند، مصرف میزان بالای ماهی، با 45 درصد کم کردن خطر ام. اس یا سندروم ایزوله ی بالینی ارتباط داشت.

این پژوهش همچنین به 31 واریانت ژنتیکی در یک خوشه ژنی انسان نظر داشت که سطوح اسیدهای چرب را تنظیم می کنند.

نتایج یک تحقیق بین‌المللی نشان می‌دهد که خوردن ماهی، حداقل یک‌بار در هفته یا یک تا سه بار در ماه به‌علاوه‌ی استفاده از مکمل‌های روزانه روغن ماهی می‌تواند با کم

پژوهشگران دریافتند که حتی بعد از به حساب آوردن دریافت بالای ماهی، دو تا از این 13 واریانت بررسی شده است با خطر پایین تر ام .اس مرتبط بودند که می تواند به این معنی باشد که بعضی افراد در زمینه ی تنظیم سطوح اسیدهای چرب، دارای مزیت های ژنتیکی هستند.

واژه های کلیدی: بیماری | دریافت | استفاده | خوردن ماهی | اخبار پزشکی

دانلود


دانلود فایل ها

نویسنده : blogzz